Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Luonto yhdistää ihmisiä

Suomen luonnonsuojeluliitossa on 30 000 jäsentä. Paikallisyhdistyksiä toimii joka puolella Suomea. Jäsenenä vaikutat luonnon tilaan ja tulevaisuuteen. Liittyessäsi Suomen luonnonsuojeluliittoon sinut liitetään samalla oman paikallisyhdistyksesi jäseneksi. Voit valita myös mökkikuntasi tai muun haluamasi yhdistyksen jäsenyyden.

Pääset nauttimaan luonnosta ja tapaamaan muita luonnonystäviä. Luonnonsuojeluliiton retket ja tapahtumat ovat avoimia – voit ottaa mukaan perheesi ja ystäväsi. Samalla saat vaikuttamiskanavan oman paikkakuntasi, maakunnan ja valtakunnan luontoon ja ympäristöön.

Jäsenedut

Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenenä pysyt ajan tasalla paikkakuntasi sekä koko maan tapahtumista ja luonnonsuojelun puheenaiheista. Saat kotiin kannettuna neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Luonnonsuojelija -lehden. Voit tilata myös kerran kuussa ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen.

Tilaa uutiskirje (tilauslinkki)

Voit tilata Suomen Luonto -lehden jäsenhintaan. (linkki)

Saat 10 % alennusta Luontokaupan tuotteista. (linkki)

Saat myös 10 % alennuksen Suomen Hostellijärjestön yöpymishinnoista. (linkki)

Opiskelijajäsenet saavat lisäksi Nuorten luonto -lehden kotiin 4 x vuodessa. (linkki lehteen)

Liittymislahja

Voit valita liittymislahjaksi seuraavan Suomen Luonto-lehden numeron, Vesistöoppaan (linkki) tai Norps Resque -kassin (linkki). Jos et halua tavaralahjaa, säästynyt summa käytetään luonnonsuojelutyöhön.

Jäsenmaksut luonnon hyväksi

Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenmaksu on 35 euroa vuodessa ja opiskelijalle 28 euroa.

Jäsenmaksuista kertyneet varat käytetään luonnonsuojelutyöhön. Lue Mitä me teemme

Liity nyt

Jaa sosiaalisessa mediassa