Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Suomen luon­non­suo­je­lu­liit­to järjestää kaikille avoimen webinaarin kaivoslain lausun­to­kier­rok­ses­ta

Kaivoslain lausuntokierrokselle voi jättää lausuntoja 12.4. asti.

Luonnonsuojeluliitto järjestää kaikille avoimen webinaarin kaivoslain meneillään olevasta lausuntokierroksesta, webinaari järjestetään yhdessä useiden kaivosliikkeiden ja muiden kaivostoimijoiden kanssa. Tule mukaan kuulemaan, miten ympäristön ja paikallisten asemaa voidaan edistää lausuntokierroksella. Webinaari järjestetään tiistaina 22.3. klo 16.30-18 etäyhteyksillä,  ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.3.

Suomen ympäristökeskuksen selvityksen mukaan kaivoslakiluonnos ei juurikaan paranna ympäristönsuojelun tasoa. Lisäksi lakiluonnos ei toistaiseksi paranna tarpeeksi paikallisten ihmisten asemaa kaivoslupaprosesseissa.

Luonnonsuojeluliiton webinaarissa käydään läpi ohjeita ympäristön ja paikallisten aseman edistämiseen lausuntokierroksella. Tilaisuudessa julkaistaan myös luonnonsuojeluliiton kaivostiimin kokoama pykäläkohtainen lista, jonka jokainen voi halutessaan laittaa mukaan kokonaan tai valitsemiltaan osin omaan kaivoslaista jätettävään lausuntoon.

Suojellaan yhdessä ympäristöä, ilmoittaudu mukaan Suomen luonnosuojeluliiton ja kaivosliikkeiden webinaariin! Webinaari löytyy myös Facebookista.

Luonnonsuojeliiton laatimaa pykäläkohtaista listaa voi hyödyntää lausuntokierroksella, vaikkei pääsisi mukaan webinaariin. Lista julkaistaan liiton sivuilla webinaaripäivänä 22.3.

Jaa sosiaalisessa mediassa