Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Ym­pä­ris­tö­kas­va­tuk­sen koordinaattori

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri hakee ympäristökasvatuksen koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2025-31.12.25. Työaika on osa-aikainen 20% työajalla ja palkka 515e/kk.

Työn tavoitteena on käynnistää luontokerhotoiminta useilla paikkakunnilla Hämeessä sekä järjestää kolme kesäleiriä. Työskentely tapahtuu yhteistyössä Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin aluesihteerin ja Luontoliiton kerhokoordinaattorin kanssa ja voidaan toteuttaa osittain etänä. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Tehtävänkuva:

  • kerhojen järjestelyt, hallinto, yhteydenpito, raportointi ja viestintä
  • kesäleirien koordinointi ja tarvittaessa leiriohjaajana toimiminen
  • ohjaajien opastus ja avustaminen

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta tai kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Suunnittelu- ja organisointitaitoja sekä kokemusta tapahtumien järjestämisestä
  • Hyviä yhteistyö-, viestintä- ja esiintymistaitoja

Lisäksi eduksi katsotaan tuntemus koulumaailmasta, kiinnostus tai harrastuneisuus luontoa kohtaan sekä Hämeen alueen tuntemus. Perehdytämme rekrytoitavan henkilön tehtäviin sekä järjestämme koulutusta kevätkaudella 2025 yhdessä Luontoliiton kanssa.

Lähetä hakemus, CV ja suosittelijoiden yhteystiedot yhtenä tiedostona 24.11. mennessä osoitteeseen ina.rosberg@sll.fi. Haastattelut pidetään joulukuun alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin aluesihteeri Ina Rosberg, p.050 576 8953.

Mukavaa saada sinut osaksi toimintaamme!

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri on Suomen luonnonsuojeluliiton hämäläinen piirijärjestö. Teemme yhteistyötä lasten ja nuorten ympäristöjärjestö Luontoliiton ja erityisesti sen Hämeen piirin kanssa. Tavoitteemme on lisätä ympäristökasvattavaa lasten vapaa-ajan toimintaa Hämeessä. Lapsuuden luontokokemukset ovat tärkeä perusta luontomyönteiselle, kestävälle elämäntavalle ja hyvinvoinnille.

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin toiminta-alue on Kanta-ja Päijät-Häme. Alueellamme toimii kymmenen paikallista luonnonsuojeluyhdistystä. Voit seurata meitä Instagramissa @sll_etela_hame, Facebookissa Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri ja Youtubessa Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri.