Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Jyväskylän seudun yhdistys

Jyväskylä
Navigaatio päälle/pois

Kohtuuden kulttuuria pienimuotoisessa ruoantuotannossa – mitä se voisi olla? Miten ruoan kasvatuksella ja aktiivisella ruokatoimijuudella voi vaikuttaa kestävyyteen ja toimia kohtuullisemman elämän puolesta?

Alustajana toimii yliopistotutkija (YTT, FM) Riikka Aro, joka kertoo tilaisuudessa myös Ruokakansalaisuus-tutkimushankkeesta.

Kohtuus kaikessa -luentosarja on syksyllä 2024 järjestettävä neljän luennon sarja, jossa pohditaan kohtuuden käsitettä eri näkökulmista. Ylikulutuksen, luontokadon ja ilmastokriisin aikana kohtuus on yksi tapa hahmottaa aidosti kestävämpää elämää. Luennot järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kansalaisopiston kanssa.

Ei ennakkoilmoittautumista, maksuton.

Tervetuloa mukaan!