Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Luontoiltojen henkilökunnan rekrytilaisuus 10.9. Luontotuvalla

Syksy on ovella, mikä tietää Luontoiltojen paluuta KLYY:n ohjelmistoon. Luontoillat pyörivät tiistaisin 17.9. alkaen Luontotuvalla. Illat alkavat klo 17:30 kahvi-/teetarjoilulla ja illan esitys alkaa klo 18. Syksyn Luontoiltojen esiintyjät ja aiheet lötyvät kotisivujemme Tapahtumat-sivulta:

Pidämme tiistaina 10.9. Luontotuvalla (Puijonkatu 15) Luontoiltojen henkilökunnan rekrytilaisuuden, jossa täytetään mm. syksyn keittiö- ja tietokonevastaavien vuorot. Aloitetaan tilaisuus kahvittelulla klo 17:30 ja itse kokous aloitetaan klo 18.

Luontoilloissa on kaksi emäntää/isäntää, jotka huolehtivat illan aikana keittiöstä (kahvin ja teeveden keitto, tiskikoneen täyttäminen yms.) ja järjestävät kahvipöytään jotain makeaa ja suolaista tarjottavaa. Tarjottavat saa leipoa itse tai ostaa jotain valmista kaupasta. Kuittia vastaan maksamme kulut takaisin.

Tietokonevastaavan tehtäviin kuuluu etäyhteydestä ja sitä kautta tulevista kysymyksistä ja kommenteista huolehtiminen sekä illan esityksen diojen klikkailu eteenpäin.

Tarkoituksena on myös saada pidettyä Luontotupa auki maanantai-iltaisin, joten täytämme myös maanantai-illoille vahtivuorolistan.

Henkilökunnalle on olemassa oma Whatsapp-ryhmä, jonka kautta vuorojen sopiminen on helppoa, jos niihin tuleekin muutoksia. Myös sähköpostilista löytyy.

Rekryyn voi osallistua myös etänä alla olevan linkin kautta:

Tervetuloa mukaan toimintaan! Kaikkiin tehtäviin saa opastuksen ja paikalta löytyy aina apukäsiä, jos meinaa mennä sormi suuhun.