Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Mäntsälän yhdistys

Mäntsälä
Navigaatio päälle/pois

MÄNTSÄLÄN LUON­NON­SUO­JE­LU­YH­DIS­TYS RY. Jäsenkirje 3/2024

Patinanastakka, Sahajärven metsä (Kuva Satsa Orajärvi)

Hyvä jäsen, tässä kirjeessä on paljon tärkeää asiaa!

Huomattavan pitkä ja ennätyskuuma kesä on viimein kääntymässä syksyyn. Kesän aikana olemme mm. talkoilleet NCC:llä ja Sandberginpellolla ja viettäneet Suomen luonnon juhlapäivää retkeillen Peltolan vanhan metsän suojelualueella ja saunoen Katrinrannassa.

Yhdistyksellä on tulevien raikkaiden syyspäivien ja pimenevien iltojen ratoksi tarjolla runsaasti toimintaa! On retkiä, valokuvailtaa ja lukupiirin starttaus, sekä tärkeänä asiana yhdistyksen ylimääräinen kokous ja uusien ilta. Lue lisää tästä ja muusta tulevasta toiminnasta liitteenä olevasta jäsenkirjeestä!

Ke 9.10.: Yhdistyksen ylimääräinen kokous klo 19 ja jäsenilta klo 18

Kattojärjestömme Suomen luonnonsuojeluliitto on päättänyt ottaa käyttöön vähävaraisten jäsenmaksun. Jotta mekin paikallistasolla voimme tarjota sen mahdollisuuden jäsenillemme, on meidän muutettava sääntöjämme. Samalla vaihdamme yhdistyksen vuosikokousmallin yhdestä vuosikokouksesta kahteen. Jatkossa siis pidämme sekä kevät- että syyskokouksen. Näiden sääntömuutosten vuoksi kutsumme koolle yhdistyksen ylimääräisen kokouksen keskiviikkona 9.10.2024 klo 19.00. Virallinen kokouskutsu tämän kirjeen lopussa.

Ennen kokousta klo 18 alkaen pidämme jäsenillan pienen purtavan kera. Ilta on tarkoitettu vapaamuotoiseen tutustumiseen ja keskusteluun, ensi vuoden toiminnan suunnitteluun ja yhdistyksen vapaaehtoistehtävien esittelyyn.

Viestintä

Pyrimme tehostamaan viestintää monikanavaisesti. Nettisivuille on tulossa liittotason uudistus, ja uudet sivut saadaan kuntoon syksyn aikana. Tarkoituksena on jatkossa pitää sivut paremmin ajan tasalla ja lisätä sinne sisältöä. Nettisivujen osoite on www.sll.fi/mantsala ja Facebook-sivullamme www.facebook.com/MantsalanLSY  (ei vaadi facebooktunnuksia eikä kirjautumista) on tapahtumailmoitusten lisäksi muutakin sisältöä ajankohtaisista luontoaiheista ja tapahtumista. Yhdistyksellä on myös oma WhatsApp-ryhmä, jossa yhdistyksen omien tiedotusten lisäksi jokainen voi matalalla kynnyksellä ilmoittaa vaikka omista retkistään ja huhuilla retkiseuraa itselleen. Jos haluat liittyä ryhmään, laita viesti Satsalle, puh 044 0621940.

Seuraavassa jäsenkirjeessä paneudumme mm. Luonnonsuojeluliiton tuleviin kuntavaalitavoitteisiin.

Kuulaita syyspäiviä toivotellen,

Yhdistyksen hallitus