Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa Kohtuusklubin kokoontumiseen maanantaina 9.9. klo 17.30 – 19.30

Suunnitellaan tulevan syksyn ja talven kohtuullista toimintaa. Kokouspaikkana toimii Luonnonsuojeluliiton toimisto Lauttasaaren Vattuniemessä.

Kohtuusklubissa on keväällä ideoitu esimerkiksi kasvorasvatyöpajaa etänä, kestävyysaiheista lukupiiriä, korjaustoimintaa, yhteisruokailua hävikkitarpeista, siivoustempauksia, kohtuullisen ja kestävän elämän nettisivua, kuluttajapalautekampanjan masinointia, yhteislaatikkoviljelyä.

Kokouksessa voidaan jatkaa aiempien ideoiden pohjalta tai tarttua aivan uusiin ideoihin, jotka puhuttelevat nyt. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan!

Ilmottaudu mukaan! Linkki ilmoittautumiseen sulkeutuu 8.9.

Piiri tarjoaa pientä välipalaa. Saa tulla myös omien eväiden kanssa, jos on suurempi nälkä.

Kokoukseen voi osallistua myös etänä. Linkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Lue lisää Kohtuusklubin toiminnasta.

Tila on esteetön. SLL:n toimiston osoite on Itälahdenkatu 22 b, 00210 Helsinki. Reittiopas opastaa osoitteella hyvin paikalle.

Tule sisään Luontokaupan vierestä ja etsi Luonnonsuojeliiton rappu aulasta oikealta. Rapun oven jälkeen löytyvät hissi ja rappuset. Toimisto on 2.kerroksessa. Kun olet toimiston ovella, soita ovikelloa niin tullaan avaamaan.

Lauttasaaren metroasemalta toimistolle on kävelymatkaa noin 10-15 minuuttia. Bussi 21 Kampista saapuu aivan toimiston viereen (Wavulinintien pysäkki).

Lämpimästi tervetuloa!