
Toimintaryhmät
Uudenmaan alueen lähiluontoon, Itämeren hyvinvointiin sekä omaan ja muiden ihmisten kestävään elämään on mahdollista vaikuttaa monin eri tavoin. Tule mukaan vaikuttamaan!
Vaikuta omalla tavallasi
Lähiluontoon, Itämeren hyvinvointiin sekä omaan ja muiden ihmisten kestävään elämään on mahdollista vaikuttaa monin eri tavoin. Luonnonsuojeluryhmässä saat tukea ja apuja esimerkiksi kaavalausuntoihin, joita useimmat yhdistykset tekevät. Voit antaa aikaasi ja energiaasi osallistumalla konkreettiseen toimintaan.
Tule mukaan kaikille avoimiin toimintaryhmiin
Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirissä on kaikille avoimia, vapaaehtoisista koostuvia toimintaryhmiä. Ryhmät ovat kaikille avoimia eikä mukaan tuleminen edellytä aiempaa osaamista tai jäsenyyttä.
Kestävän elämän toimintaryhmä Kohtuusklubi tavoittelee luonnonvarojen kohtuullista käyttöä ja aiheesta oppimista yhdessä.
Perinnemaisemaryhmä UUPE hoitaa perinnemaisemia talkoilla Uudenmaan alueella ja retkeilee kohteilla.
Itämeri-ryhmä toimii Itämeren puolesta.
Luonnonsuojeluryhmä on tukiverkosto niille, jotka lausuvat kaavoista ja hankkeista. Ota yhteyttä erityisasiantuntija Lauri Kajanderiin (lauri.kajander@sll.fi), jos haluat mukaan.
Tapahtumat
Ajankohtaista
-
Vastuu lähiluonnosta uusille valtuustoille
LUE LISÄÄ: Vastuu lähiluonnosta uusille valtuustoilleSuomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry:n kevätkokouksen 5.4.2025 julkilausuma muistuttaa, että kunnan- ja kaupunginvaltuutetut tekevät päätöksiä, joilla on suora vaikutus useimpien suomalaisten lähiluontoon. Lähiluonnon turvaamisella on kansalaisten vahva tuki.
-
|
Itämeri-seminaari tarjosi tietoa ja toivoa
LUE LISÄÄ: Itämeri-seminaari tarjosi tietoa ja toivoaSuomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ja Luontoliiton Itämeri-toimijat järjestivät monipuolisen Itämeri-seminaarin 28.3.2025 Lapinlahden Lähteellä. Seminaaria oli mahdollista seurata myös etänä.
-
|
Kohtuullista asumista
LUE LISÄÄ: Kohtuullista asumistaKOHTUUSKLUBIN BLOGI Ajatus siitä, mikä on kohtuullista asumista, on muuttunut valtavasti sadassa vuodessa. Yksin tai vain ydinperheen kanssa asuminen oli ennen poikkeus. Nykyään se on normi, jonka voi kuitenkin kyseenalaistaa.